Foto: CEV.EU

Odbojkaši Mladosti nisu imali sreće u žrijebu za evropska takmičenja. Šampion BiH je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisan od Olimpijakosa nakon poraza u dva meča (maksimalno izgubili 3:0), a takmičenje će nastaviti u CEV kupu.

A tu ih takođe čeka prejaki poljski Skra Belhatov, koji je apsolutni favorit u dvomeču. Ako ništa Brčaci će biti u prilici da pozdrave selektora Srbije Slobodana Kovača, dok za ovaj tim nastupa Aleksandar Atanasijević.

Brčaci su čestitali Olimpijakosu na prolazu u izjavi za sajt takmičenja.

– Želim da čestitam Olimpijakosu na velikoj pobjedi. Pokazali su klasu i kvalitet. Bili su  bolji. Igrali smo sa nekom vrstom pritiska, ne znam zašto. Mislim da možemo da igramo mnogo bolje nego što smo igrali. Sada ćemo pokušati da se koncentrišemo na državno prvenstvo. Tu ćemo pokušati da odbranimo svoju titulu- rekao je Stefan Mirković, odbojkaš Mladosti.

Trener Branko Mišić ističe da je ovaj meč bio velika škoal za njegove igrače.

– Mislim da ove godine nismo imali sreće, jer smo igrali sa Olimpijakosom koji je na višem nivou od mog tima.

Mislim da će Olimpijakos proći u grupnu fazu. Utakmice protiv Grka, uprkos porazima i eliminaciji, ponudile su nam dragocjeno iskustvo. Nismo imali sreće da dobijemo set ili dva. Na kraju, veoma sam zahvalan na ovoj prilici da igram na ovakvom nivou- poručio je Mišić.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )