Foto: MEGA SOCERBET/ABA LIGA

Košarkaši Igokee večeras će (18,30) ugostiti Limož u utakmici 5. kola FIBA Lige šampiona, a pobjeda u ovom meču Aleksandrovčane bi značajno približila plasmanu u TOP 16 fazu ovog takmičenja.

Trener Igokee Dragan Bajić u ovom meču neće moći računati na Antabiu Volera koji se povrijedio u šestom minutu utakmice protiv Mege.

– Voler će nam mnogo nedostajati, nakon prvih pregleda sumnja se na povredu Ahilove tetive, ali tek nakon detaljnih pregleda ćemo znati koliko će pauzirati, ali u svakom slučaju protiv Limoža nećemo moći računati na njega – rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Stefan Fundić, jedan od najboljih pojedinaca protiv Mege očekuje još jednu pobjedu svog tima.

– Igramo po dvije čak i tri utakmice nedjeljno. Kao i do sada u svakoj utakmici idemo na pobjedu, imamo šansu da napravimo jedan dobar rezultat.  Sada je već situacija u grupi takva da svi moramo da gledamo i druge rezultate, ali još uvijek je sve u našim rukama. Međutim idemo jednu po jednu utakmicu, a prva je Limož.  Mislim da su jako kvalitetan tim, ne bih nikoga izdvajao, ali svakako mislim to i za nas. Ne plašimo se nikoga, idemo da pokušamo da ostvarimo pobedu – rekao je Fundić.

Na tabeli grupe G Igokea i Hapoel iz Jerusalima dijele drugu poziciju sa po dvije pobjede i dva poraza. Lider je Turk telekom sa tri pobjede dok Limož na začelju ima samo jednu pobjedu. Jedini trijumf francuski tim ostvario je upravo protiv Igokee, u prvom kolu, kada je slavio rezultatom 80:75.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )