Foto: Twitter

Džoš Krenke /na slici jedini sa bradom/ je stigao u Srbiju, a sada je vrijeme da "odriješi kesu" i ponudi Jokiću najveći ugovor u istoriji košarke.

Nikola Jokić je postao MVP regularnog dijela sezone u NBA za takmičarsku godinu 2021/22, a specijalni trofej liga je poslala pravo u Sombor.
 
Delegacija Denvera stigla je u štalu svog najboljeg igrača, a na čelu ove delegacije bio je Džoš Krenke, 42-godišnji nasljednik prave imperije! 
 
Njegov otac je Sten Krenke, a majka je En Volton Krenke i oboje su multimilijarderi. Njegova majka je nasljednica bogatstva porodice Volton koja je vlasnik "Volmarta", jednog od najvećih svjetskih lanaca supermarketa.
 
Otac je Sten Krenke koji se obogatio u sportu. On je trenutno vlasnik čak devet sportskih klubova: Arsenala, ženskog tima Arsenala (fudbal), Denver Nagetsa (košarka) , Kolorado Avalanša (hokej), Kolorado Repidsa (fudbal), Kolorado Mamuta (lakros), Los Anđeles gladijatora i Los Anđeles Gerile (esports).  
 
Sam Džoš najviše vremena provodi u Denveru pošto mu je košarka prva ljubav i čak je bio uspješan košarkaš na koledžu. Karijeru je prekinuo kada je izbio skandal na kome se vidjelo da pije alkohol u društvu svog tadašnjeg trenera, pa je zbog toga Džoš umjesto košarke odmah preuzeo dio očevog biznisa.
 
On je zapravo prvi čovjek Denvera, a pita se i u vođenju Kolorando Avalanša, Kolorado Repidsa i Arsenala, gdje porodica Krenke baš i nije previše omiljena.
 
Sada Krenke osim novog trofeja za Jokića možda sa sobom nosi i ponudu "supermaks" ugovora vrijednog 260.000.000 dolara za pet sezona. 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )