Foto: Arhiva

Musk je podsjetio da je spreman da se bori sa Zuckerbergom bilo gdje i po svim pravilima

 Američki milijarder Elon Musk, usred izvještaja o spremnosti američkog predsjednika Joea Bidena da učestvuje u debatama sa bivšim šefom Bijele kuće Donaldom Trumpom, podsjetio je na prijedlog da se bori sa šefom Meta* Markom Zuckerbergom.

U objavi na društvenoj mreži X, Musk se požalio da nikada nije dobio odgovor od Zuckerberga na svoj prijedlog.

"Da je Zuckerberg tako jak... Izazivam ga da se bori bilo gdje, bilo kada, po bilo kojim pravilima, ali sve što čujem (kao odgovor) su zvuci cvrčaka", napisao je na društvenoj mreži X.

Tako je Musk prokomentarisao vijest da je Biden spreman za najmanje dvije runde debate sa svojim prethodnikom Trumpom uoči novembarskih izbora, počevši od juna.

U septembru 2023. Musk je izjavio da se Zuckerberg povukao iz domaćinstva borbe u Italiji . Nakon što je odbio da se bori u Koloseumu, Musk je ponudio da dođe na čelo Mete u njegovu kuću kao "sigurno mjesto", na što je odgovorio da "putuje".
Ranije su izvori u italijanskom Ministarstvu kulture, u odgovoru na zahtev RIA Novosti, javili da resor ne pregovara sa Maskom i Zakerbergom o održavanju njihove borbe u rimskom Koloseumu. Prema Ministarstvu kulture, Koloseum je dugo bio dostupan "za plaćene događaje na visokom nivou, gotovo uvijek u dobrotvorne svrhe". Kako je Politico naknadno objavio, italijansko ministarstvo kulture odbilo je da milijarderima ustupi Koloseum zbog predstojećeg renoviranja.

Predsjednik UFC-a Dana White ranije je rekao da je razgovarao sa Muskom i Zuckerbergom o organizaciji njihove borbe. Prema Whiteovim riječima, oba preduzetnika su ozbiljna u vezi sa tučom. Prema njegovim riječima, može se održati u izložbenom formatu u Las Vegasu i neće biti pod kontrolom atletske komisije. Bivši UFC šampion u dve težinske kategorije, irski borac u mešovitim borilačkim veštinama (MMA) Conor McGregor rekao je da bi borba između Muska i Zuckerberga trebalo da se odvija pod okriljem UFC-a.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )