Foto: Srpskainfo

Banjalučka policija efikasnim radom rasvijetlila je prijetnje koje ranije preko Fejsbuka dobio direktor Republičkog centra za istraživanje rata, ratnih zločina i traženje nestalih lica Milorad Kojić, te je uhapsila Samira Gadžu (45) iz Hadžića, potvrđeno je za Cafe.ba

Kako smo ranije objavili, Kojić ja ne Fejsbuku dobio poruku: “Džukelo četnička bićeš ubijen, Alahom ti se kunem”. On je prijetnje odmah prijavio policiji.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da su juče preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali i lišili S.G. iz Hadžića, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje sigurnosti“.

– Policijskoj upravi Banjaluka, 28. januara, od strane oštećenog prijavljeno je, da je putem društvene mreže „Fejsbuk “ od strane nepoznate osobe, dobio poruke sa prijetnjama po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugoženosti – rekla je Mučibabićeva.

Od S.G. oduzet je mobilni telefon, za koji postoje osnovi sumnje da je korišten prilikom izvršenja ovog krivičnog djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se protiv lica S.G. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )