Foto: N1

Djevojka (19) iz Železnika napadnuta je u petak oko 02.30 sati ujutru u Ulici Radnih akcija u ovom naselju kada joj je nepoznati muškarac, za kog se pretpostavlja da bi mogao biti migrant, prišao s leđa, stavio joj ruku preko usta i pokušao da je uvuče u prolaz između zgrada.

Prema saznanjima Informera, napad se dogodio kod broja 19, a nesrećnu djevojku u poslednji čas spasio je taksista koji je slučajno naišao. Djevojka se najvjerovatnije vraćala kući kada ju je u jednom trenutku sa leđa snažno zgrabio nepoznati muškarac.
 
- Stavio joj je jednu ruku preko usta, drugu preko vrata i počeo da je vuče ka mračnom prolazu između zgrada. Napadač je sve vrijeme ćutao dok se jadna devojka batrgala i pokušavala da se nekako oslobodi. Pošto je bio snažniji nikako nije uspevala da se odbrani - navodi dobro obavešteni izvor Informera.
 
Prema njegovim rečima napadač je skoro uspio da devojku uvuče u mračni prolaz kada je sasvim slučajno naišlo taksi vozilo.
 
- Napadnuta djevojka uspjela je da podigne ruku i mahne vozaču taksija koji je odmah primetio da se nešto čudno dešava. Zaustavio je automobil, dotrčao do napadnute djevojke i tek tada primjetio da je neki muškarac drži za usta i vrat. Vidjevši da taksista prilazi drski napadač pustio je djevojku i pobjegao kroz mračni prolaz u nepoznatom pravcu - dodaje sagovornik.
 
Uplašena devojka tada je pritrčala taksisti, ispričala mu šta joj se dogodilo i zamolila ga da pozove policiju.
 
- Patrola policije sa Čukarice ubrzo je stigla na mjesto napada. Nakon saslušanja djevojke i taksiste, policajci su dobili detaljniji opis napadača. Najvjerovatnije se radi o migrantu, starosti oko 25 godina, neuredne brade koji je u momentu napada na sebi imao sivu duksericu sa kapuljačom, crne trenerke i sive patike - kaže on.
 
U toku je intenzivna potraga za napadačem.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )