Foto: Pixabay

Astrolozi tvrde da horoskopske znakove privlače određene fizičke karakteristike kod partnera. Evo nekoliko primjera.

Ovan
Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i aktivnosti, a fizički ih obično privlače osobe koje su sportski građene. Takođe, često su privučeni jarkim bojama i živahnim stilom odevanja.
 
Bik
Bikovi su senzualni i obično ih privlače osobe koje izgledaju snažno i imaju obline. Takođe, vole prirodne ljepotice i privlače ih osobe koje su njegovane i imaju lijepu kosu.
 
Blizanci
Blizanci vole zabavu i promjenu, pa ih često privlače osobe koje mogu da se prilagode različitim situacijama. Što se tiče fizičkog izgleda, Blizanci obično vole osobe koje izgledaju mladoliko i imaju izražajne oči.
 
Rak
Rakovi su vrlo osjetljivi i emotivni, pa ih privlače osobe koje izgledaju nježno i ženstveno. Takođe, vole osobe koje se brinu o sebi i izgledaju njegovano.
 
Lav
Lavovi su vrlo samouvjereni i ponosni, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju moćno i elegantno. Vole osobe koje se ističu svojim stilom odjevanja i imaju svoj stav.
 
Djevica
Djevice su poznate po svojoj analitičnosti i organizovanosti, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju skladno i njegovano. Takođe, vole osobe koje su praktične i funkcionalne u svojim stilovima odjevanja.
 
Vaga
Vage su znak koji voli ravnotežu i harmoniju, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju uravnoteženo i elegantno. Takođe, vole osobe koje izgledaju prefinjeno i njegovano.
 
Škorpija
Škorpije su strastveni i intenzivni znak, zbog čega ih privlače osobe koje izgledaju moćno i seksi. Takođe, vole osobe koje se ističu svojom seksualnošću i senzualnošću.
 
Strelac
Strelčevi su poznati po svojoj avanturističkoj prirodi i otvorenosti prema novim iskustvima, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju prirodno i spontano. Takođe, vole osobe koje izgledaju fit i zdravo jer su sami skloni aktivnom stilu života.
 
Jarac
Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnosti i ambicioznosti, zbog čega ih privlače osobe koje izgledaju prefinjeno i elegantno. Takođe, vole osobe koje se ističu svojom harizmom i autoritetom.
 
Vodolija
Vodolije su nekonvencionalni i inovativni znakovi, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju originalno i kreativno. Takođe, vole osobe koje se ne plaše da eksperimentišu s različitim stilovima odjevanja.
 
Ribe
Ribe su osjetljivi i sanjarski znak, pa ih obično privlače osobe koje izgledaju nježno i mistično. Takođe, vole osobe koje izgledaju romantično i senzualno jer su sami skloni dubokim emocijama, piše Index.hr.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )