Foto: BORIS PEJOVIC/epa

Premijer Zdravko Krivokapić čestitao je Dan Državnosti Srbije premijerki Srbije Ani Brnabić u nadi da će, kako je naveo, dvije države uspješno prebroditi sve izazove u teškim trenucima pandemijske krize.

Uvjeren sam da će odnosi naše dvije tradicionalno bliske i prijateljske zemlje biti dodatno osnažene kroz zajedničko angažovanje na intenziviranju bilateralne saradnje u svim oblastima od obostranog značaja, naveo je Krivokapic, soapšteno je iz Vlade Crne Gore.

Ističe da bi inicijativniji i dinamičniji pristup jačanju dijaloga u atmosferi međusobnog poverenja, razumijevanja i dobrosusjedstva bio samo na dobrobit naših država, ali i regiona u cjelini.

– Naša zajednička vanjskopolitička opredjeljenja obavezuju nas da nastavimo intenzivno da radimo na reformskim procesima – naveo je Krivokapić.

Raduje ga, kaže, činjenica da se ekonomska i infrastrukturna saradnja dviju država održala u vremenu finansijske neizvjesnosti i siguran je da postoji prostor da ona bude dodatno ojačana.

– Nadam se da ćemo uspješno prebroditi sve izazove koji stoje pred nama u teškim trenucima kroz koje svi prolazimo zbog zdravstvene krize izazvane pandemijom virusa COVID-19 – navodi se u čestitki Krivokapića srpskoj premijerki.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )