Foto: Glas Srpske

FOČA - Ivona Đ. (22) iz Foče napala je najbolju drugaricu, Miju M. (22) iz Pala, te joj makazama nanijela povrede i odsjekla veliki pramen kose zbog svađe oko momka sa kojim su obje bile u vezi, saznaje “Glas Srpske”.

Sve se desilo u utorak uveče u stanu Ivone Đ. u fočanskoj ulici Kralja Petra.

Nezvanično, djevojke su se ranije svađale zbog momka, a u utorak uveče Mija M. je pozvala drugaricu Ivonu Đ. i tražila da dođe kod nje da se pomire.

- Ivona je pristala, a kada je Mija došla kod nje,  ponovo su se posvađale i tom prilikom Ivona je uzela makaze i napala Miju. Prvo joj je odsjekla pramen kose, a  zatim je makazama posjekla po licu i glavi i rukama. Ubrzo je pozvana policija koja je stigla za par minuta i povrijeđena je odvezena u bolnicu u Foči, dok je osumnjičena ispitana - rekao je izvor blizak istrazi.

Policijska uprava Foča, navodeći inicijale, saopštila je da  im je ovaj slučaj prijavljen 25. avgusta oko 19. 45 časova.

- Prijavljeno je da je  M.M. iz Pala napala njena drugarica Đ.I. iz Foče, sa kojom je pokušala da riješi od ranije nastale probleme i nesporazume te joj nanijela tjelesne povrede po tijelu i glavi. Naime, M.M. je pozvala Đ.I. da dođe u njen stan da pokušaju riješiti njihov nesporazum. U stanu je Đ.I. M.M. odsjekla veći pramen kose, a potom joj i nanijela povrede u vidu ogrebotina i rasjekotina na glavi i tijelu. Policijski službenici su povređenu M.M. odvezli u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje joj je ukazana  ljekarska pomoć, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje - saopštila je policija.

Dodali su da  će nakon kompletiranja predmeta protiv Đ.I. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo nanošenje tjelesne povrede.   

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )