Foto: BANEOPACIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Kompozitor Bane Opačić uživa u srećnom braku sa suprugom Ninom, a njihova ljubavna priča je počela sasvim slučajno i nenadano.

Naime, Banetu je na jednom nastupu veliku pažnju privukla lijepa djevojka o kojoj je svakodnevno razmišljao, te joj je posvetio pjesmu i nazvao je “Nina”.

– Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pjesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a tijelo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim… I nije mi došla takva – došla je puno bolja – istakao je jednom prilikom Bane na svom Fejsbuk profilu.

Nekoliko godina kasnije razmijenili su poglede u Budvi, ali ne i riječi. Ipak, nešto kasnije njih dvoje su se usljed tragičnih okolnosti i upoznali.

– Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala “Bane je isto to rekao”. Kada nas je Darko napustio, htjela sam da upoznam čovjeka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala – izjavila je Marina Pekić s kojom se na vječnu ljubav Bane zakleo 2013, a tu romansu od tada ne prestaju da promovišu kao pravu ljubav, piše Blic.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )