Foto: Twitter/X

Za fudbalere se često može reći da su zavodnici, a jedan od njih je izgleda i Kolo Toure, koji je prije stupanja u brak sa svojom dugogodišnjom partnerkom Avom, bio paralelno u dvije veze.

U braku sa Avom je od 2011. godine i imaju kćerku i sina.
 
On je bio i sa jednom studentkinjom koja čak nije znala ni njegov identitet.
 
Kolo Toure se prije braka dugo zabavljao sa mladom manekenkom Kesel Kasusjo (u to vrijeme 22 godine). Lagao je da se zove Fransoa, da dolazi iz Gane i da se bavi preprodajom automobila i motora.
 
Ona je povjerovala u tu priču.
 
U jednom trenutku je i zaprosio, iako je bio oženjen, i pristala je da se uda za njega.
 
Njena drugarica ga je prepoznala i rekla joj da „izgugla“ njegovo pravo ime, a onda je na Internetu vidjela ne samo da je poznati fudbaler, nego i fotografije sa svadbe.
 
„Slomljena sam. Nekoliko nedjelja prije ovih fotografija sa svadbe bio je u mom krevetu. I poslije svadbe. Kad se ženio, zvao me je i rekao je da je u Africi i da je prodao dva automobila. Sve sam mu povjerovala. Povrijeđena sam i zbunjena. Možda je htio da mu budem druga žena, ne znam… Sve što je bilo čudno u njegovom ponašanju“, ispričala je za engleske medije 2012. godine.
 
Otkrila je da su bili u vezi od septembra 2010. godine kada su se sreli u jednom klubu u Manchesteru i potom su počeli da izlaze.
 
„Pričali smo i razmijenili brojeve, pa me je odvezao kući. Sutradan smo se vidjeli u hotelu. Rekla sam mu da mi izgleda poznato, a on je rekao pa možda samo liči na nekoga. Objasnio mi je da prodaje automobile u Africi i da se bavi humanitarnim radom…“, ispričala je tada Kesel koju za humanitarnu ulogu nije lagao, ali jeste dodao i da je „student iz Gane kome je otac sveštenik“, što naravno nije bila istina.
 
Poslije svega, Ava je oprostila Toureu, da bi fudbaler bio suspendovan zbog dopinga jer je koristio ženine tablete za mršavljenje.
 
Kolo Ture nastupao je za Arsenal, Manchster City, Liverpool i Celtic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )