Foto: Twitter

Detalji prebijanja zabilježeni su i mobilnim telefonima, pa tako postoje i snimci i fotografije ovog neprijatnog događaja

Poznati TikToker Andrija Milivojević Vajvai (Wajwai), a ujedno i voditelj IDJ Show-a, brutalno je pretučen prije nekoliko večeri u Smederevu. U kratkom razgovoru za Nova.rs kaže da ne zna ko ga je napao, prenosi Nova.rs.
 
- Ne znam šta bih rekao, sve je u redu, ne znam da odgovorim na vaša pitanja - rekao je Vajvaj nakon pitanja o napadu.

Fizički napad

- Mogu da vam dam broj mog menadžera, ja ne bih pričao o tome - dodao je voditelj i Tiktoker.
 
Sa njim su tokom napada, u blizini muzeja, bili njegovi drugovi i kolege, tiktoker Mihael Ibranović Mihalhere iz Hrvatske, jutjuber Miloš Šarić Šarke i sin Mikija Panjkovića, jutjuber i frizer Vojislav Panjković, navodi „Kurir“.
 
Njih su, za sada nepoznati muškarci verbalno napali, a potom i fizički nasrnuli na najpopularnijeg tiktokera u Srbiji.
 
Navodno je samo Vajvai pretučen. Mediji tvrde da postoje i snimci napada.
 
- Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, volIo bih da se snimci ne objavljuju - rekao je on ranije za "Kurir".
 
Negirao tvrdnje

Vajvai je popularnost stekao snimajući videe za Tiktok, gdJe ima preko 700 hiljada pratilaca. Trenutno je i voditelj takmičenja IDJ Show.
 
Vajvai je najprije negirao da se incident dogodio. Međutim, kada je čuo da postoji videosnimak, priznao je da su doživjeli neprijatnost, ali nije želio mnogo da priča.
 
- Ništa se nije desilo. Nemam nikakvih povreda, ni ja, ni prijatelji. Ne znam zašto su nas napali. Ne bih da pričam o tome, volio bih da se snimci ne objavljuju - rekao je Andrija.
 
Vajvai je popularnost stekao snimajući videosnimke za Tiktok, gdje ima preko 700 hiljada pratilaca, prenosi Blic.rs.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )