Foto: Twitter

Hrvatski vojni analitičar izjavio da je najverovatnije da su projektili koji su pali u Poljsku srušeni u odbrambenoj akciji ukrajinskih oružanih snaga.


Zbog smanjenog plasmana vijesti  na početnim stranama korisnika od strane Facebook , za nesmetano praćenje vijesti i ostalog sadržaja, dodajte cafe.ba besplatnu aplikaciju ! Klikom OVDJE !

Naime, analitičar Ivica Mandić smatra i da je riječ o dijelu projektila. "Vrlo vjerovatno se desilo obaranje dvije rakete od strane ukrajinskih oružanih snaga koje su zalutale u poljsko pogranično selo", rekao je on za Novu TV.

"Po onome što je objavljeno na fotografijama i snimcima s lica mjesta ne vidi se da je udar bio kompletnog projektila, jer bi oštećenje i posebno krater bio puno veći", smatra hrvatski vojni analitičar.

Mandić ističe i da je samo bilo pitanje momenta kada će se ovako nešto dogoditi.

"Pratimo taj rat već deset mjeseci, iznenađenje je bilo kako se to već do sada nije desilo. Danas je preko sto raznih raketa ispaljeno, balističkih i krstarećih i to kad traje deset mjeseci naprosto se desi, nešto što je greška i onda doleti negdje blizu granice", zaključio je on.
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )