Foto: pixabay.com

Retrogradni Merkur započinje sutra svoj nazadni hod i krenuće napred tek 10. marta. Za to vreme primetićete da smo rasejani, kvariće nam se planovi, a imaćemo probleme u komunikaciji. Kasniće poruke, mejlovi, kao i rokovi, što znači da moramo da budemo veoma strpljivi

OVAN

Posao - Mars u Jarcu donosi drastične promene na poslu! Naoružajte se strpljenjem, ne terajte inat i probajte da budete staloženi. Retrogradni Merkur donosi nedelju nepovoljnu za pregovore i završavanje papirologije. Ne žurite sa donošenjem odluka, jer ćete sigurno napraviti pogrešnu procenu.

Ljubav - Venera je Ovnu, a Mars u Jarcu, pa ćete sretati preduzimljive osobe koje žele se*s bez obaveza.Pošto ste pod pritiskom zbog posla, bićete iznenađeni takvim ponašanjem. Sretaćete osobe koje žele avanturu i uzbuđenje, a vama neće biti do toga.

Zdravlje - Umor zbog posla je neminovan.

BIK

Posao - Venera je u Ovnu, pa nemate strpljenja na poslu, niti ste taktični sa potezima. Imajte u vidu da je retrogradan Merkur loš za vaše finansije, pa možete da očekujete kašnjenje isplata. Ne oslanjajte se na obećanja Riba i probajte da ne donosite radiklane odluke. Želite da menjate posao.

Ljubav - Retrogradan Merkur vraća vam ljude iz prošlosti. To je verovatno stara ljubav ili neko sa kim se dugo niste videli. Povratak na staru romansu nije rešnje. Za vezu vam je dobar Jarac jer je on trenutno najbolje može da odgovori vašim potrebama.

Zdravlje - Smirite se, poradite na svom miru.

Pixabay

BLIZANCI

Posao - Merkur kreće retrogradno, što znači da niste u poziciji da donesete racionalnu odluku. Kasnićete, a i sve oko vas će stizati sa zakašnjenjem - pozivi, mejlovi i poruke. Konfuzna nedelja, sa nepredvidivim dešavanjima. Moguće su komplikacije u vezi sa stanom. Razmišljate o podizanju kredira, ali je nedelja nepovoljna.

Ljubav - Iako sa partnerom imate dobar odnos, zbog retrogradnog Merkura nećete ni sami sebe moći da prepoznate. Biće vam teško da napravite bilo kakav dogovor i da se toga držite. Jednostavno, osećanja će vam se menjati iz dana u dan, tako da je partner u stabilnijoj fazi nego vi.

Zdravlje - Slabo.

RAK

Posao - Ulazak Marsa u Jarca neće vam olakšati odnose na poslu. Često će vas kritikovati, a zbog retrogradnog Merkura nećete razumeti šta su tačno hteli da vam kažu. Veoma konfuzna nedelja sa raznim nesporazumima. Ne žurite sa zaključcima, nego dva puta razmislite. Loša je nedelja za pregovore. Nemojte da se začudite što će oko vas sve da ide usporeno.

Ljubav - Puno sedmo polje govori da itekako imate prilike za romansu, ali se to kosi sa vašim uverenjima o ljubavi. Venera u Ovnu ukazuje da će vas iznervirati bahato ponapanje jedne osobe koja će vam se otvoreno udvarati na poslu. Očekujte nepristojne ponude na poslu!

Zdravlje - Lošije.

Pixabay

LAV

Posao - Mars u Jarcu neće vam doneti mirnu nedelju na poslu. Imaćete posla preko glave, a nedovoljno živaca da istrpite sve što treba da uradite. Retrogradan Merkur nepovoljan je za finansije, pa vodite računa da ne pozajmljujete novac. Neke isplate će kasniti. Sunce ulazi u Ribe pa ćete čuti za neko nasledstvo ili veći novac koji može da stigne, ali opet sa zakašnjenjem.

Ljubav - Jedna osoba koja je na putu predložiće vam nešto što će biti potpuno neočekivano. Budite se iz zimskog sna, pa konačno počinjete da primećujete da neko flertuje sa vama. Bili ste uspavani dugo vremena. Jedan Ovan će vas iznenadti.

Zdravlje - Pogoršano.

DEVICA

Posao - Merkur, vaša vladajuća planeta, ide unazad, pa možete da očekujete situaciju u kojoj ćete ići korak napred, nazad dva. Bićete rasejani i zaboravni na poslu, a dogovori će biti nemogući. Ne treba da očakujete neki bitan pomak na poslu. Sve ono što vam sada deluje kao dobra ideja, ispostaviće se kao pogrešna procena.

Ljubav - Partner će primetiti da imate sve češće dileme, što je poslednica konfuznog perioda u kojem vam ništa nije jasno. Jednog trenutka ćete biti tužni, pa onda srećni i sve tako u krug. Ne treba da očekujete da partner shvati nepredvidivo stanje vaših emocija.

Zdravlje - Slabije.

VAGA

Posao - Retrogradan Merkur stvara vam probleme na poslu, pa će vam se pokvariti odnosi sa kolegama. Sve će kasniti, a vi nećete znati kako da se organizujete. Očekuje vas kvarenje planova. Mars u Jarcu doneete vam probleme u porodici ili u vezi sa stanom. Možete da očekujete kvarove. Nije dobar momenat za podizanje kredita. Neko na poslu vas obmanjuje sve vreme.

Ljubav - Venera u sedmom polju donosi vam raznorazne ponude. Imaćete ponude za veze bez obaveza, ali ćete i flertovati. Raspoloženi ste za nova uzbuđenja i upustićete se u jedan odnos iako vam to neće mnogo značiti emotivno. Ako ste u braku, imaćete svađe zbog posla. Vi ste željni promena, a partner ne želi da rizikuje.

Zdravlje - Slabije.

Pixabay

ŠKORPIJA

Posao - Mars u trećem polju govori da okrećete ploču na poslu i počinjete otvoreno da se zalažete za svoje ciljeve. Iako ćete povremeno delovati drski i bezobrazni, borićete se da pronađete način da popravite stvari koje vam ne odgovaraju. Ne treba da slušate savete prijatelja jer će biti pogrešni. Ovo je nedelja važnih pregovora, koji će se i odlagati zbog retrogradnog Merkura.

Ljubav - Retrogradan Merkur može da vam donese pomirenje sa nekim iz prošlosti. Međutim, to bi trajalo kratko i ne bi vam se dopalo. Sa druge strane, imate priliku da uđete u neobaveznu avanturu. Niste u fazi kada možete da održite neki stabilan odnos.

Zdravlje - Bolje se osećate.

STRELAC

Posao - Mars u drugom polju donosi vam svađe oko finansija, ali i zaradu na teži način. Moraćete da se borite za ono što ste zaradili. Retrogradan Merkur utiče na vaš posao, pa nećete imati utisak šta se tačno traži od vas. Imaćete nesporazume sa Ribama, Devicama i Blizancima. Ne donosite odluke narednih dana jer će problemi na poslu da se reše tek početkom marta.

Ljubav - Jedna osoba prvo odlazi, pa se vraća u vaš život. Nećete moći da podnesete takvu vrstu neodlučnosti, pa će odnosi biti konfuzni. Niste spremni da oprostite nekome ko je u prošlosti pogrešio sa vama.

Zdravlje - Bolje se osećate, imate više energije.

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam probleme u komunikaciji. Osobe iz okruženja će vas uporno ubeđivati u nešto što nikada niste ni rekli, a ni uradili. Konfuzna nedelja za pregovore. Uzaludno je da se ubeđujete. Mars u vašem znaku donosi vam potrebu da se dokazujete na poslu i moguć je napredak, ali ćete itekako morati da radite više nego što je ste mislili.

Ljubav - Pošto ćete sa svima imati maglovitu komunikaciju, očekujte da će to da se dešava i na emotivnom planu. Partneru ćete govoriti jedno, a on će razumeti drugo. Teška sedmica za bilo kakvo razumevanje, a kako je Mars u vašem znaku, nećete tolerisati bilo kakve ispade.

Zdravlje - Osetljivo.

Pixabay

VODOLIJA

Posao - Retrogradan Merkur nepovoljno deluje na finansije. Puno dvanaesto polje slabi vašu poziciju na poslu, pa je najbolje da ne donosite odluke zbog kojih biste mogli kasnije da se pokajete. Imaćete veoma nejasnu sliku stvari i sve što sada deluje izuzetno teško je prolazna faza. Budite strpljivi i ne pozajmljujte nikome novac.

Ljubav - Merkur, planeta koja vama prikazuje ljubav, ide unazad, pa će i emotivna situacija tako da izgleda. Javljaće vam se osobe iz prošlosti, a pomirenje nije najbolja opcija. Može pažnju da vam privuče jedan amabiciozna Riba. Trenutno ste u fazi kada vam najviše prija da se dopisujete.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RIBE

Posao - Retrogradan Merkur u vašem znaku nagoveštava nedelju u kojoj će vam se pokvariti svi planovi. Ako imate poslovnog partnera, računajte da ništa neće ići po planu. Bićete pod stresom jer ne razumete ni sebe, a ni druge. Budite strpljivi jer niste racionalni. Možete da očekujete i rasprave oko finansija, ali i veće troškove.

Ljubav - Nazadno kretanje Merkura loše utiče na odnos sa voljenom osobom. Idete jedan korak napreda, a nazad dva. To vam se ne dopada, pa je odnos u krizi. Od partenra očekujete veću stabilnost, a ni sami ne znate šta želite. Razmišljate o staroj ljubavi.

Zdravlje - Nestabilno.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )