Foto: Twitter

Na fotografijama i videosnimcima do kojih je došao Daily Mail, Vilis se mogao vidjeti tokom izlaska s dva prijatelja.

Glumac Brus Vilis (Bruce Willis 67) prvi put je viđen u javnosti nakon što je njegova porodica otkrila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija.
 
Na fotografijama i videosnimcima do kojih je došao Daily Mail, Vilis se mogao vidjeti tokom izlaska s dva prijatelja u Santa Monici u Kaliforniji. Glumac je tom prilikom nosio sivu kapu, plavu duksericu i crne pantalone koje je spario sa crnim satom.
 
Izlazak holivudske zvijezde dolazi dvije sedmice nakon što je njegova porodica objavila da mu je dijagnosticirana "okrutna bolest", koja može uzrokovati usporeno kretanje, ukočenost, probleme s ravnotežom i promjene u ponašanju ili jeziku.

Glumac se povukao prošle godine kada je započeo borbu s afazijom, zbog koje su mu se pogoršale sposobnosti govora te je nakon toga uslijedila spomenuta objava njegove porodice.
 
Vilis je posljednji put viđen u javnosti krajem januara, kada je izašao na ručak s prijateljima u Los Anđelesu i samo nekoliko sedmica prije nego što je njegova dijagnoza demencije objavljena u javnosti.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )