Foto: srpskainfo.com

Još jedan učesnik sinoć je napustio “Zadrugu 3”, a to je ovog puta bio Mlađan Jovanović, koji je imao manje glasova publike od Anabele Atijas.

Anabela i Mlađa bili su nominovani za izbacivanje, a u igrici za dupliranje glasova ovog puta niko nije pobijedio već su bili izjednačeni, te dupliranja glasova nije bilo.

Anabela je osvojila 95%, dok je Mlađa imao samo 5% glasova publike i morao je odmah da napusti rijaliti, piše Blic.

Njegova djevojka Nina Babić zbog toga je završila u suzama i čitave večeri nije mogla da se smiri.

Mlađa je po izlasku iz “Zadruge” došao u studio kod Dušice Jakovljević, gdje je komentarisao aktuelna dešavanja na imanju, pa tako i pomirenje Lune i Marka.

– Moje mišljenje je da ta veza neće opstati, tu se spominje Gastoz, ona je imala nešto sa njim. Ja i Marko smo se zaobilazili, ja želim sreću svakome, ali mislim da ta veza ne može da opstane. On možda je sad oprostio to što se desilo sa Gastozom, ali će kasnije da prebacuje, tu ima još pitanja, mislim da će Marko da pukne i da kaže da ja kraj – rekao je Mlađa.

Nakon što su čuli da je Anabela osvojila čak 95% glasova publike, Luna i Marko komentarisali su svoj odnos sa njom.

– Više gledam da prebacim na neku sprdnju ako me čačne, ja to mogu, a ti ne možeš, ipak ti je to majka – rekao je Miljković.

– Krivo mi je kada joj kažem da laže, ipak mi je krivo, ona je moja mama. Žao mi je kada govore da sam je vrijeđala, a nikada nisam, ni mamu, ni tatu – tvrdila je Luna.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )