Foto: srpskainfo.com

Zbog kršenja policijskog časa i odbijanja alkotestiranja policija je u Srpcu uhapsila vozača N. M, a koji je tom prilikom prijetio i nanio povrede policajcu, potvrđeno je za Srpskaifno.

U Policijskoj upravi Gradiška rekli su da su sinoć oko 20.50 u mjestu Povelič, opština Srbac, uhapsili N.M. iz Srpca, koji je upravljajući sa putničkim automobilom prekršio Naredbu o zabrani kretanja.

-Izvršenom kontrolom utvrđeno je da je ovoj osobi istekla potvrda o registraciji automobila, te je isti odbio da se podvrgne alkotestiranju, čime je počinio prekršaje po Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH. Prilikom transporta uhapšenog službenim vozilom, isti je upućivao prijetnje policijskom službeniku, koji je prilikom hapšenja istog, zadobio tjelesnu povredu – rekla je portparol PU Gradišak Slobodanka Subotić.


O svemu je obaviješten dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, dostavi izvještaj protiv N.M. za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )