Foto: null

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje ovih igara na području Banjaluke i Zvornika.

Inspektori su utvrdili da je banjalučko privredno društvo "Sport lajv" neovlašteno priređivalo kladioničarske igre na sreću u kafe baru "ASC" u Saračici kod Banjaluke.

"Oprema, koja je služila za izvršenje prekršaja, je zapečaćena, a protiv privrednog društva biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, te izdat prekršajni nalog u skladu sa tim", saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori ove uprave otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre, automatima za igre na sreću, kao i neovlašteno priređivanje kladioničarskih igara na sreću u automat klubu "Bet in" u Zvorniku, od strane privrednog društva "Bingo trejd" Šamac, kojem je zbog učinjenog prekršaja izdat prekršajni nalog.

"Oprema koja je služila za izvršenje prekršaja je privremeno oduzeta, a protiv ovog privrednog društva preduzete su sve zakonom propisane mjere", naveli su iz Republičke uprave za igre na sreću i dodali da će i u narednom periodu nastaviti inspekcijski nadzor s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )