Foto: srpskainfo.com

Kreće operacija opstanak! U Fudbalskom klubu Radnik sve je podređeno tom cilju a bijeljinski tim na početku proljećnog dijela ima dvije vezane utakmice na domaćem terenu, gdje traži šansu da popravi bodovni saldo.

Trener Darko Nestorović je pred duel sa Mostarcima (subota, 15 časova) istakao da je optimista iako je ekipa desetkovana. Na teren neće moći Saša Novaković, Stefan Janjić i Matej Jelić, kao ni Nedim Mekić i Velibor Đurić.

– Optimista sam i vjerujem da ćemo krenuti dobro bez obzira na probleme koje imamo. Neće nam biti lako, Velež je na pripremama pokazao da je kvalitetan tim koji je odigrao veoma dobro u duelima sa Rusima. Takođe to je tim koji je godinama na okupu. Bore se za Evropu i žele pozitivan rezultat i kod nas. Čini se da mnogi očekuju da će lako odnijeti bodove iz Bijeljine ali sigurno neće biti tako. Dobro smo radili i spremali se tako da ćemo se boriti i vjerujem izboriti za opstanak- poručio je Nestorović.

Radnik je u prelaznom roku ostao bez možda i ponajboljeg igrača Vladimira Bradonjića a uz to je otišlo još sedam igrača.

– Mi nismo u prilici da pariramo vodećim klubovima u ligi sa dovođenjem pojačanja. Nastojimo da to prilagodimo našim finansijama i kao što sam rekao dovodili smo ciljano igrače na pozicijama koje su nam trebale . Osam igrača je otišlo četiri su došla i to pokazuje da smo vodili računa o svemu. Ali vjerujem u ove momke da će se boriti do kraja- dodao je trener Radnika.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )