Foto: cafe.ba

Načelnik odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku u Gradu Banjaluka Neven Stanić odbacio je tvrdnje portala „banjaluka-24.com“, koji su obavili infomraciju da je službeni automobil parkirao na mjestu za invalide.

Stanić tvrdi da to apsolutno nije tačno i da je tekst pun netačnih, lažnih i neprovjerenih informacija.

-Gradska uprava Banjaluka, niti Neven Stanić privatno, ne posjeduju vozilo objavljenih registarskih tablica, što je lako provjeriti u nadležnim institucijama - navedeno je u demantu.

Stanić kaže da oni koji stoje iza ovog portala vode podmuklu i prljavu kampanju, te da će se oni prepoznati.

- Služe se plasiranjem netačnih i izmišljenih informacija u cilju kreiranja senzacionalističkih tekstova kojim se pokušava narušiti moj lični ugled, ugled Odjeljenja koje niže pozitivne rezultate, kao i ugled kompletne Gradske uprave. Takođe, u ovom tekstu pokušavaju se obmaniti građani da vjeruju da se zloupotrebljava položaj i službeno vozilo u privatne svrhe, što apsolutno nije tačno - poručio je Stanić.

Dodaje da je nevjerovatno da svako bez ikakvih kompetencija i bez provjerenih izvora informacija može da plasira ovaku vijest u svrhu blaćenja pojedinaca i prikupljanja jeftinih političkih poena.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )