Foto: srpskainfo.com

Iako važi za jednog od najvećih zavodnika na domaćoj javnoj sceni i povezuju ga sa brojnim ženama, Aca Lukas ističe da nikada nije imao ljubavnicu.

Kad kažu da sam najveći švaler, to mi se ne sviđa. Ružno zvuči. Švaleracija, to znači kada imaš ženu, pa imaš i ljubavnicu. Ja nisam bio švaler, nisam imao ljubavnicu. Ne možeš da voliš dvije žene odjednom. Nedavno sam rekao da imam sidu da bi te neke iz kojekakvih rijaliti programa prestale da me uzimaju u usta. Najlakše je nakačiti se za moje ime, i eto naslovne strane. Kako ja nikada nikoga nisam kompromitovao? Znači, nisam nikakav kazanova, kako me predstavljaju, i odlučio sam da o ljubavnom životu više neću pričati – rekao je Lukas.

Njemu je, kako kaže, svaki dan Nova godina. On ne pridaje značaja ovom datumu jer ga godinama unazad provodi radno.

– Što se tiče novogodišnjih želja, kod mene je to nepromijenjeno. Samo da je zdravlja. Prijateljima bih poželio takođe da budu srećni i zdravi, a neprijateljima da im se desi ono što oni meni prizivaju – iskren je Aca, koji je otkrio kako se bori protiv stresa, koji je kod mnogih više izražen baš u vrijeme novogodišnjih praznika, piše Blic.

– Ja se protiv stresa borim tako što se trudim da što više vremena provedem sa svojom djecom. Svi su super.

Ponosan sam što imam takvu djecu i unuku. To je moja najveća životna pobjeda. Viđam ih vrlo često, non-stop sam sa njima ili smo na vezi kad nismo u prilici da budemo zajedno – objasnio je Lukas.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )