Foto: srpskainfo

Pjevač Zdravko Čolić već dugi niz godina uživa u braku sa Aleksandrom sa kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru. Ipak, malo ko zna da je ova glumica bila njegova prva ljubav.

Čolina prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gdje su oboje živeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svjedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije, prenosi Blic.
 
– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je ova lijepa glumica za jedan bosanski medij.Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put poslije rata sreli su se u Beogradu.
 
Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put poslije rata sreli su se u Beogradu.

– Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, poslije toliko godina, uspio je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači – rekal je tada Jasna i nastavila:
 
– To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Prije svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pjesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je ona.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )