Foto: JerzyGoreck/PIXABAY

Ni jedna žena ne zaslužuje da se bilo ko poigrava sa njenim srcem i pravi budalu od nje.

Ako vam se to jednom desilo nemojte misliti da je to slučajnost. Vjerovatno ste propustili znakove koji bi vam mogli pokazati da njegove namjere nisu bile čiste. Muškarac koji želi vezu sa vama će vam pokloniti svu svoju ljubav i željeće da se pored njega osjećate sigurno i voljeno. 

Muškarac koji ne želi ozbiljnu vezu će se samo poigravati sa vama i tražiti razloge da se ne upusti u vezu sa vama. Da vidimo koji su to znakovi da se muškarac poigrava sa vama i šalje vam mješovite signale. 

1. Govori da ne želi vezu, ali svejedno izlazi sa vama; Da li vam se nekad desilo da izađete sa muškarcem koji vam odmah kaže da ne želi vezu, ali nastavlja da vodi zanimljiv razgovor sa vama, svidi vam se i vi odlučite da pustite stvari da idu svojim tokom i vidite šta će biti? 
 
Ovo je greška koju mnoge žene prave. Ako vam muškarac kaže da ne želi vezu, vjerujte mu i nastavite dalje.

2. Flertuje sa vama, ali vas ne zove da izađete; Ako muškarac koji vam se sviđa uvijek flertuje sa vama, uvijek je srećan što vas vidi, ali nikada ne pravi sledeći korak i ne zove vas van, jasno je kao dan da ga ne zanimate kao žena. 

Muškarac koji želi biti sa vama će vas uvijek pozvati van.

3. Kaže da nikada nije bio zaljubljen; Ako vam muškarac kaže da nikada nije bio zaljubljen nemojte misliti da nije sreo pravu ženi i da biste vi mogli biti ta. Nemojte zavaravati same sebe, ovi muškarci jednostavno ne žele da se zaljube i vežu.
 
4. Uvijek vam šalje poruke, ali nikad nema vremena da se vidite; Ako vam muškarac pošalje poruku za dobro jutro ili laku noć, ali ne nalazi vremena da se vidi sa vama velike su šanse da ovakve poruke šalje nekolicini žena pored vas. 
 
Bez obzira koliko vam je zabavno dopisivati se sa njim nemojte gubiti vrijeme na nekoga ko nema vremena za vas.

5. Ako je tek razveden, nije spreman na vezu, ali želi vidjeti gdje stvari idu; Kada vam muškarac kaže da nije spreman na ozbiljnu vezu, nemojte se zavaravati i misliti da će se njegovo mišljenje promijeniti. 
 
On bi možda samo malo da se zabavi sa vama pa ako vidi da to nije to, nastaviće svoju potragu.

6. Voli provoditi vrijeme sa vama, ali ne na javnom mjestu; Ako vaš muškarac uvijek insistira da se družite kod tebe, pogledate neki film i naručite hranu velike su šanse da ne želi da vas neko vidi zajedno u javnosti. 
 
7. Uvijek vi insistirate da se vidite; Ako vam se ovo često dešava velike su šanse da on samo provodi vrijeme sa vama i zabavlja se dok ne upozna neku koja mu se više sviđa. Ako uvijek vi insistirate da se vidite, a on nikada ne pokazuje inicijativu da vas izvede na sastanak, vjerovatno samo gubite svoje vrijeme.

(www.pult24.info)
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )