Foto: x.com

Takmičenje reprezentacija u Ligi nacija nastavlja se u predstojećim danima, a BiH očekuje najteži ispit do sada, pošto će u Zenici gostovati selekcija Njemačke.

Duel je na programu 11. oktobra u 20.45, no međutim Panceri će na “Bilino polje” stići u poprilično oslabljenom sastavu nego inače. Razlog za to su brojne povrede, dok je nekolicina igrača i odbila da se nađe na okupljanju izabranika Julijana Nagelsmana.

Tako će Nijemci sigurno biti bez dvojca Manuel Nojer – Mark Andre Ter Štegen. Prvi se oprostio od reprezentativnog dresa, dok je drugi doživio tešku povredu. Takođe, možda i dvije najveće zvijezde ove reprezentacije Kai Haverc i Džamal Musijala neće biti na raspolaganju treneru.

Ali tu nije kraj… Posljednji u nizu otkaza Panceri su doživjeli od Robina Koha, defanzivca Ajntrahta, no Nagelsman je ekspresno reagovao, te će na njegovo mjesto stići igrač Brentforda – Kevin Šade.

On će zajedno sa ostatkom reprezentacije Njemačke za dva dana stići u BiH, a Panceri će zvanični trening pred susret sa Zmajevima odrati 10. oktobra u 17 časova. Poslije toga slijedi pres konferencija, dok je spektakl rezervisan za 11. oktobar od 20.45 časova.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )