Foto: Unsplash / Ilustrativna fotografija

U Novu godinu smo ušli sa retrogradnim Merkurom i Marsom, pa često imamo potrebu olako da ulažemo novac bez razmišljanja.

Igramo još jedan zvjezdani rulet, a astrolozi su saglasni da će položaj planeta određenim znakovima više prijati kada je pitanju zarada
 
U nedelji koja je pred nama Mars u Blizancima kreće napred, što će uticati i na finansijske transakcije, pa će određeni novac, koji je kasnio mjesecima, konačno da stigne.
 
Venera je u Vodoliji, pa će neki znakovi da dobiju i poklone. Ukoliko ste se pitali ko će imati novac do 15. januara, treba da znate da su to horoskopski znakovi Jarac, Bik, Vaga i Ribe.
 
1. Jarac
Sezona vašeg znaka i dalje traje, pa se novac lepi za vas. Svi imaju potrebu da vas daruju, a ulazak Venere u Vodoliju donosi vam vredan poklon koji će vam značiti. Zapravo ćete dobiti nešto što će vam značiti više od novca.
 
2. Bik
Venera u Vodoliji i Mars koji kreće napred donose vam veću zaradu kroz posao, tako da je moguća povišica ili da čujete za bolje plaćnu poziciju u karijeri. To je novac koji će da stigne isključivo na osnovu vašeg rada na poslu.
 
3. Vaga
Venera u petom polju donosi vam dobitak kroz igre na sreću. Takođe, Mars 12. januara kreće naprijed, pa će uplata koju čekate već dva mjeseca konačno da stigne. Nešto što se odlagalo konačno će da bude realizovano.
 
4. Ribe
Jupiter u Ovnu donosi vam laku zaradu. Novac vam neće faliti u narednom periodu, a i neka transakcija koju očekujete mesecima konačno će da bude realizovana. Moguće je da dogovorite da budete plaćeni za neki dodatni posao.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )