Foto: Screenshot

Najbolji teniser svih vremena imao je šta da kaže na račun NBA šampiona i dvostrukog MVP-a najjače košarkaške lige svijeta

Došao je Novak Đoković u Kaliforniju da se priprema za Indijan Vels, ali to ga nije spriječilo i da svrati u Los Anđeles da pogleda meč domaćih Lejkersa i Denver Nagetsa.
 
NBA šampioni su još jednom savladali tim za koji nastupa Lebron Džejms, a ponovo ih je predvodio fenomenalni Nikola Jokić.

U meču u kom je upisao 35 poena na putu do trijumfa, Đoković je imao prilike da vidi veličinu svog sunarodnika, a posle utakmice došlo je i do zagrljaja dvojice superstarova. Potom je i Novak imao velike riječi hvale na račun Somborca.
 
"Ovdje sam da uživam u košarci, sportu koji mnogo volim. Naravno i da podržim veličine kakve su Lebron i Nikola Jokić", rekao je Novak Đoković u razgovoru sa Vikom Lombardijem.
 
"On je veliki. On je jedan od najboljih sportista koje imamo u istoriji srpskog sporta. Ono što on radi u posljednje tri godine je nevjerovatno, ne samo za srpsku košarku, već i za evropsku košarku. Igrati u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta... On je nevjerovatan, volim ga, volim ga kao osobu i on dolazi...", rekao je Đoković prije pozdrava i zagrljaja sa Jokićem.

Podsjetimo, najbolji teniser sveta će uskoro učestvovati u Indijan Velsu. Prvi masters sezone počinje 6. marta, a to će biti prvi Novakov nastup od Australijan opena.
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )