Foto: Twitter

Osim što se priprema za Indijan Vels, Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, u Kaliforniji se sjajno i zabavlja. Pored treninga srpski as imao je vremena i za jedan revijalni meč, a dubl partnerka bila mu je Šarliz Teron, legendarna glumica.

Imao je Novak Đoković vremena pa je tako poranio u Sjedinjene Američke Države, gdje je prije priprema za masters u Indijan Velsu stigao da posjeti i univerizet, i pojedine sportske utakmice.

Osim toga, Novak je odigrao i jedan revijalni meč i to zajedno sa čuvenom Šarliz Teron, jednom od najljepših glumicca na svijetu.


Srpski as bio je jedan učesnika „Desert smeša“ događaja na kojem učestvuje velike svjetske zvijezde. Cilj je prikupljanje sredstava za humanitarne svrhe.

„Šarliz me je natjerala da se pomučim danas, ali valjda je to bio dio taktike. Bila je čast biti dio ovog događaja“, rekao je Novak kome su organizatori bili izuzetno zahvalni na učešću.

Najbolji teniser svih vremena svoje učešće na mastersu u Indijan Velsu započinje od drugog kola, a protivnik će mu biti Šintaro Mocizuki ili Aleksandar Vukić.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )