Foto: twitter

U komentarima se javio još jedan teniser koji je izjavio da je Ben "najgori novinar ikada"

Mnogo stvari je "isplivalo" na površinu posle čitave sedmodnevne sage oko vize Novaka Đokovića i njegovog boravka u Australiji. Između ostalog, pokazalo se ko će stati uz najboljeg tenisera svijeta u najtežim vremenima, a ko će da ostane - nijem.
 
Jedan od onih koji nisu mogli da podnesu Đokovića ranije, a tek sada dok čitava saga traje je novinar Njujork Tajmsa, Ben Rotenberg, koji je konstantno putem Tvitera kritikovao najboljeg tenisera svijeta i tražio mu "dlaku u jajetu".

Ali očigledno je da Ben ne podnosi kritiku, što smo vidjeli na primjeru tenisera Serhija Stahovskog, koji je prije samo nekoliko dana na njegove objave ostavio komentare koji su suprotni stavu novinara Njujork Tajmsa.
 
Samo nekoliko dana kasnije - neprijatno iznenađenje za Stahovskog. Kada je ušao na Tviter shvatio je da ga je Ben Rotenberg blokirao i da više ne može da prati njegove objave i da ih komentariše.

- Ben je ovo stvarno shvatio lično. To je ono što ja zovem "žutom štampom". Ali valjda je Njujork Tajms danas takav tip novina - napisao je Stahovski na Tviteru.

Poslije toga se javio još jedan teniser, Ilja Marčenko iz Ukrajine koji je rekao da je Ben Rotenberg najgori novinar kojeg je ikada vidio.
 
- Prvi sam ga blokirao. Najgori je ikada - napisao je Marčenko i prikupio blizu 400 lajkova za samo dva sata.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )