Foto: Arhiva

"Ovo je unaprijed planirano i smišljeno. Sve nagovještava da je morao da postoji plan da se ovako nešto desi", izjavio je Igor Jurić govoreći o potrazi za nestalom Dankom Ilić.


Potraga za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora ušla je u sedmi dan, a najnoviji trag koji se analizira i provjerava jeste snimak iz Beča na kome se nalazi djevojčica koja liči na Danku. Bečka policija pokrenula je odmah istragu, a cijela nacija sada čeka da provjera pokaže ko je dijete sa snimka.
 
"Sigurno je to da se Danka ne nalazi na terenu koji je pretražen. Mnogo je toga nejasno. Kako se dijete tu našlo, kako se izgubilo, kako je moguće da nije bilo auta i slično. To su pitanja na koja nemam odgovor. Teren je detaljno pretražen, neko nešto mora da zna. Ovo je unapred planirano, unaprijed smišljeno. Taj uzrast od dvije godine je ključan, mjesto nestanka je čudno, sve nagovještava da je morao da postoji plan da se ovako nešto desi", izjavio je Igor Jurić.

"Mislim da odgovor na pitanje gdje je Danka leži u Srbiji."
 
Osvrnuo se i na snimak djevojčice koja odgovara opisu nestale Danke Ilić, a koji je nastao u centru Beča.

"Djevojčica liči na nestalu Danku. Želim da se zahvalim čovjeku koji je snimio, to je veliki uspjeh svih nas, uspjeli smo da obavjestimo i ljude u dijaspori. Raspisana je potjernica, i to će se sigurno provjeriti. Ne smijemo isključiti naravno ovu mogućnost, ali mislim da odgovor leži ovdje u Srbiji", rekao je.
 
"Najveća nada mi je da porodica nije upletena u nestanak."
 
Igor Jurić kaže i da sve okolnosti koje su dovele do nestanka Danke Ilić bude sumnju.
 
"Ja sam jako oprezan. Zaista mi je najveća želja, nada, da porodica nije upletena u ovo. Mislim da bi to bio poraz cijelog društva. S obzirom na nepristupačnost terena, položaj automobila, kako je dijete nestalo", kaže Jurić.
 
 
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )