Foto: srpskainfo.com

Matej Periš, Splićanin koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje je glavna tema u svim regionalnim medijima.

Šesti dan zaredom traje intenzivna potraga za nestalim Splićaninom
 
Novinar TV Pink Mladen Mijatović večeras je saopštio informacije o potrazi za nestalim mladićem.
 
– Svi resursi MUP-a i dalje su angažovani kako bi se riješila misterija nestanka ovog mladića iz Splita. Danas su pripadnici riječne policije i ronioci, sa građanima, pretraživali korito rijeke Save kako bi eventualno pronašli tijelo. Ta potraga je okončana i ništa nije pronađeno u koritu rijeke, što bi ukazalo da se tu nalazi tijelo nestalog Splićanina – rekao je Mijatović.
 
Pet dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) još se sklapaju kockice šta se dešavalo nekoliko sati po njegovom naglom izlasku iz kluba “Gotik” u Beton hali, gdje je bio sa drugovima u noći između 30. i 31. decembra, prenosi Pink.rs.
 
Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na nekoliko objekata, zabilježilo je njegovo kretanje, kao i boravak od skoro sat vremena u napuštenom zdanju poznatom kao “Španska kuća” u Ulici braće Krsmanović u Savamali, ali i silazak u rijeku, sa stepeništa nedaleko od restorana “Savanova”, pola kilometra dalje.
 
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin lično se pridružio potrazi za Splićaninom Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra pošto je prethodno sa drugovima bio u klubu Gotik.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )