Foto: srpskainfo.com

Iz SMS poruka braće Jojke jasno se vidi da je jedan od braće bio sa djevojkom, dok je drugi „skidao“ sadržaje sa mobilnog telefona u to vrijeme, a da nikakve komunikacije sa Goranom DŽonićem nije bilo.

Rezultati vještačenja potvrdili su odbranu braće Milošević, da nikakve veze nemaju sa zločinom i da su bili u to vrijeme na potpuno drugom mjestu.  TU se jasno vidi komunikacija i vreme malo pre ponoći između Aleksandra i njegove djevojke, gdje ona pita: „za koliko stižeš? Super, izlazim za pet minuta …stigla sam.. itd. To dokazuje da su se te večeri našli i bili zajedo – rekao je branilac braće Milošević advokat Mladen Magdelinić.

Vještačen je, kako saznajemo i telefon osumnjičenog DŽonića. U njegovom telefonu, prema nezvaničnim informacijama, nije pronađen kontakt sa braćom Milošević što potvrđuje njihove tvrdnje da sa Goranom Džonićem i ubistvom njegovog brata od tetke, nemaju nikakve veze.

– U Džonićevom telefonu ne postoje nikakvi kontakti sa braćom Milošević. Nađene su negove lične fotografije, pozivi i SMS poruke koji nemaju nikakve veze sa ubistvom Đokića – kaže izvor iz istrage za Novosti.

U Više tužilaštvo u Nišu ovih dana trebalo bi da stigne i nalaz neuropsihijatrijskog veštačenja Gorana DŽonića koje je objavljeno u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu. DŽonić je vraćen u niški zatvor, a nalaz vještaka sa nestrpljenjem mnogi očekuju.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )