Foto: Srpskainfo

Popularna aplikacija Tinder sada omogućava članovima da dodaju više klipova na svoj profil.

Korisnici će sada moći da uređuju i otpremaju do devet snimljenih video zapisa sa svog telefona na svoj Tinder profil.

Ovo, kaže kompanija, nudi članovima “autentičniji način da se izraze”. Tinder očekuje da će korisnici generacije Z, koji su podignuti na TikTok-u i Jutjubu-u, više pristupiti funkciji. Demografske kategorije čine 50 procenata globalne baze korisnika, prenosi B92.

Video je samo jedan od nekoliko novih dodataka uključenih u najnovije Tinder-ovo ažuriranje, koje pozdravlja kao jednu od najvećih promjena u svojoj aplikaciji od lansiranja.

Takođe predstavlja novu socijalnu funkciju u stilu brzih spojeva nazvanu “Hot Takes” koja omogućava neuporedivim korisnicima da razgovaraju u kratkim skokovima. Kada se tajmer isprazni, moći ćete da odaberete da li ćete se podudarati sa osobom ili preći na drugu sesiju. Hot Takes će biti dostupan od 18:00 do ponoći radnim danima i označava prvi put da su Tinder korisnici mogli da ćaskaju prije nego što se podudaraju.

Konačno, Tinder takođe predstavlja novi odjeljak pod nazivom Istraživanje kao način da se oni koji su bez svog para, povežu na osnovu zajedničkih interesa i kao izlog za svoje događaje uživo poput Hot Takes-a.

Moći ćete da pronađete potencijalne podudarnosti na osnovu svojih “strasti” kao što su aktivizam, bindžovanje serija ili filmova ili traženje uzbuđenja. Odjeljak Istraživanje pokreće se kasnije ovog ljeta. Zajedno sa ostalim karakteristikama, Tinder predstavlja još jedan način da zadrži korisnike kako ne bi potražili ljubav na drugim uslugama za druženje.


Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )