Foto: FK CRVENA ZVEZDA

Nakon gostovanja u Bugarskoj i pobjede protiv Ludogoreca u Razgradu, djeluje da crveno - bijeli neće moći svim silama napasti ni sljedećeg protivnika u grupnoj fazi Lige Evrope.

Razlog? Već je od juče poznato da u Dansku neće putovati napadač crveno bijelih Milan Pavkov, ali daleko više navijače brine izjava stratega Dejana Stankovića, u kojoj je objelodanjeno da dozvolu za put nije dobio ni glavni adut ekipe, Aleksandar Katai!
 
U prilog tome govorio je aktuelni trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, pred put u Dansku.
 
– Opet se susrećemo sa ozbiljnim kadrovskim problemima, jer smo bez Pavkova, Kataija, Živkovića, Dioni ima samo jedan trening i putovaće… I ti momci koji izađu na teren, rekao sam da nećemo tražiti izgovore, jer i ti momci imaju iskustva u takmičarskim utakmicama – naveo je Stanković.
 
Objasnio je Stanković i razloge zbog kojih glavni igrač Crvene zvezde neće moći da pomogne saigračima u duelu protiv Midtjilanda.
 
– Svi znamo da je imao koronu, ne oporavljaju se svi isto od korone. Kad je neko sto odsto spreman za fizički napor posle korone? Samim tim što nam je zdravlje igrača na prvom mestu, dosta analiza i kontrola radimo, on trenutno ne može da odgovori sto odsto zahtjevima zbog oporavka od korone – objasnio je aktuelni strateg crveno-belih.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )