Foto: undefined

ZAJEČAR - U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano je ispitivanje novih svjedoka u vezi sa istragom protiv Dejana D. i Srđana J. osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Iz ovog tužilaštva za Tanjug su rekli da je završen dio DNK vještačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK djevojčice.
 
Dodaju da je u toku vještačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko vještačenje osumnjičenih završeno ali nalaz i mišljenje vještaka još uvijek nisu dostavljeni tužilaštvu.
 
Pored Dejana D. i Srđana J. u pritvoru je i otac Dejana D. Kojeg sumnjiče da je pomogao svom sinu da premjesti tijelo djevojčice.
 
Brat Dejana D, Dalibor Dragijević je preminuo 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.
 
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dragana D. iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njeno tijelo stavili u gepek kola i odnijeli na deponiju. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )