Foto: TWITTER/PRINTSCREEN/@BUBBAPROG

TV reporterka je i sama postala vijest kada ju je udario automobil tokom uživo prenosa.

Tori Jorgi je taman počela svoje izvještavanje za "WSAZ Kanal 3", ali dok je razgovarala sa voditeljem u studiju Timom Irom o kvarovima na putevima, svi gledaoci su mogli da vide kako je udara automobil!
 
Na svu sreću, vozilo se nije kretalo brzo, ali je udarac bio dovovoljno jak da novinarka završi na podu i van kadra. I dok je užasnuti voditelj pokušavao da vidi u kakvom je stanju, mogao je da se čuje njen glas dok govori "O moj Bože! Upravo me je udario automobil, ali sam okej. Sve je okej. Tako je to u uživo prenosima", vikala je Tori kroz pomalo histerični smijeh od adrenalina.Dodala je da joj ovo nije prvi put da je udari auto, kao i da joj je "cijeli život preletio pred očima". Gledaoce je posebno oduševila njena reakcija prema ženi koja ju je udarila automobilom: "Gospođo, baš ste pažljivi, ne brinite, sve je u redu".
 
"Mislila sam da je ovo sigurno mjesto, ali očigledno moramo da pomjerimo kameru još dalje", zaključila je ona, pa na kraju nastavila da izvještava o onome zbog čega je i došla. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )