Foto: Instagram

Kao nosilac liste “Za Kotor” želim da rečem da najveći pobjednik kotorskih izbora je Građanska lista “Za Kotor” jer uspjeti imati manje glasova nego odbornika je ravno čudu, saopštio je na društvenoj mreži Iks Miljan Popović.

“Za mene nijesu glasali ni moji iz kuće. Čestitam svima i iz srca želim da Kotor krene naprijed. Ostavite ego iza sebe, izbacite mržnju koju njegujete i sjednite, popričajte zarad svih građana.. Da živimo bolje i ljepše! Ispunjenije. Za Kotor”, naglasio je Miljan Popović.

Popovićeva objava izazvala je brojne komentare a o njemu od jutros bruji cijela Crna Gora, prenosi Adria.

“Hahahahaha Svaka čast tvojim ukućanima”, “Uzeli su pare”, "I ja sam isto doživio sa 19 godina, bukvalno nijedan član familije. Еvo sad vidim da ima još neko”, “Ti si za nas pobjednik izbora u Kotoru”, "Ko je ova legenda da ga glasam, a i sladak je realno”, neki su od komentara. Na njegovom Instagramu, uz jednu od fotografija, ovako je uoči izbora svoje glasače pozivao na birališta. "Ljepotice, 29. septembra imaš priliku da odabereš onog kog si oduvijek željela, a da to niko ne zna! Zato, broj 7! Za Kotor! Miljan Popović", naveo je on u objavi uoči izbora.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )