Foto: FK CRVENA ZVEZDA

U Servisu za članstvu fudbalskog kluba Crvena zvezda je prvog dana, u utorak 6.jula, prodat rekordni broj sezonskih karata za sljedeću takmičarsku sezonu.

Servis za članstvo Crvene zvezde juče je posjetio ogroman broj simpatizera. Sezonsku kartu obezbijedilo je ukupno 364 ljudi u Servisu za članstvo, a 92 putem Interneta, što je duplo više nego prvog prodajnog dana 2019.godine. Navijači Crvene zvezde su pokazali nebrojeno puta odanost prema klubu, a naredna sezona biće značajna zbog povratka publike na tribine. Pozivamo sve zvezdaše da kupe sezonsku kartu i da podrže klub u sezoni pred nama – poručili su na zvaničnom sajtu kluba.


Inače, Crvena zvezda je prošlu, iz mnogih razloga istorijsku sezonu odigrala bez pomoći navijača. Evropski utisak bio bi još jači da su na mečevima protiv Genta, Libereca ili Milana izabranici Dejana Stankovića igrali pred punom ili dobro popunjenom Marakanom.


Ipak, epidemiološka situacija je bolja i sve nagovještava da ćemo, bar na početku sezone, gledati fudbal sa publikom. Upravo zbog toga je Crvena zvezda od 6. jula u prodaju pustila sezonske ulaznice i tada poručila:


– Dragi zvezdaši, u prethodnoj sezoni, uprkos nemogućnosti gledanja utakmica na Stadionu “Rajko Mitić“, imali smo skoro 4. 000 plaćenih sezonskih karata. Svakome od vas, naših najvernijih navijača, klub se iskreno zahvaljuje. Svi vi ste dobili mogućnost da se u anketi izjasnite o uslovima obnove sezonskih karata. Prema vašoj većinskoj odluci klub je formirao cijene obnove sezonskih karata za novu sezonu po ceni 50% umanjenoj u odnosu na prošlu sezonu. Omogućili smo po prijedlozima velikog broja sezonaca i obnovu sezonske karte po punoj cijeni prošlogodišnje obnove, na taj način kartu možete obnoviti u Servisu za članstvo (ova opcija nije moguća za on-lajn kupovinu).Prodaja počinje 6. jula u Servisu za članstvo, zapadna tribina stadiona „Rajko Mitić“ i preko interneta putem sajta https://crvenazvezda.iticket.rs – stoji u saopštenju Crvene zvezde.


Najjeftinija godišnja ulaznica je 4.000 dinara, koliko košta severna tribina. Oni koji već imaju godišnju kartu treba da plate simboličnih 1000 dinara (uz članstvo koje košta 1.200 dinara).

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )