Foto: ALEKSANDAR KUJUČEV / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Nakon samo tri nedjelje prikazivanja, film “Toma” reditelja Dragana Bjelogrlića, o legendi narodne muzike Tomi Zdravkoviću, oborio je sve rekorde gledanosti sa čak 500.000 gledalaca, saopštili su producenti ovog uspješnog ostvarenja.

Osim trijumfa od pola miliona zadovoljnih posjetioca bioskopa,“Toma” je ujedno upisao i vodeće mjesto po gledanosti u prvoj nedjelji prikazivanja sa više od 100.000 gledalaca, baš kao i posjećenost u jednom danu (2. oktobar) sa nevjerovatnih 35. 000 gledalaca.
 
Takođe, pjesma “Ponoć”, koju je producent i kompozitor filma Željko Joksimović specijalno napisao za ovaj film, postala je veliki hit sa 3,5 miliona pregleda na Ju tjub kanalu.
 
Biografsko ostvarenje sa Milanom Marićem u ulozi Tome Zdravkovića, izazvalo je veliku popularnost još od svjetske premijere na Sarajevo film festivalu krajem avgusta, preko otvaranja na Filmskim susretima u Nišu, do pohoda u bioskopima Srbije i regiona.
 
Muzička drama prati lične uspone i padove jednog od najvećih pjevača, boema i umjetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život, osim Marića, dočarali glumci – Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, Mirjana Karanović, Slobodan Boda Ninković i mnogi drugi.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )