Foto: Policijska uprava Doboj

Dobojska policija uhapsila je F. M. i M. M. oba iz Doboja kod kojih su pronađeni droga i oružje, samostrel.

Terete ih da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga  i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
 
Kako nezvanično saznajemo u pitanju su braća Faruk i Mehmed M, koji su od ranije poznati policiji.
 
Policija je pretresla kuću, pomoćne prostorije i automobile koje koriste F. M. i M. M., prilikom čega je pronađena i oduzeta droga, hladno oružje i municija.
 
"Kod kuće koju koristi F. M. je zatečen je R. K. iz Tešnja, prilikom čega je pronađen i oduzet džoint ukupe težine od 0,9 grama", navode iz policije.
 
Kod M. M. je pronađena i oduzeta drobilica za duvan i ručno pravljeni paketić u kome se nalazila nepoznata materija od 1,4 grama.
 
Kod F. M. je pronađen i oduzet paketić u kome se nalazila sasušena biljna materija težine 2,1 gram, paketić težine od 4,3 grama, paketić bijele praškaste materije od 25 grama i samostrel sa  metalnom strelicom.
 
Dodaju da je u pretresu kuće koju koristi M.M. pronađena i oduzeta puška sa mecima, paketić u kome se nalazila biljna materija od 13 grama i paketić sa bijelom praškastom materijom ukupne težine od 33,1 gram.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )