Foto: kurir.rs / Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Jelena Karleuša je supruga Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a sada je objavila i fotografiju na svom Instagram profilu nakon cjelodnevne drame.

Naime, ona je postavila sliku na kojoj je sa majkom Divnom Karleušom koja joj je bila neizmerna podrška tokom života.
 
Jelena je bila veoma vezana za mamu, koju je izgubila prije tri godine posle teške bolesti. Pevačici uvijek na velike praznike majka veoma nedostaje, pa i danas na Božić, i podjelila je fotografiju Divninog groba, koji je uvijek prekriven svježim cvjećem.

 
Podsjetimo, Karleuša je supruga Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu je izrečena zabrana prilaska 48 sati.
 
Njegovi advokati su u izjavi za Kurir istakli da on nije nasrnuo na Jelenu, kao i da nije kriv, a nakon toga Duško je istakao da se jesu posvađali, ali da nije digao ruku na Jelenu Karleušu.
 
Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )