Foto: 24sedam

Potraga za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita ulazi u sedmi dan, a po prvi put, oglasila se i njegova djevojka Sanja iz rodnog grada.

Kako je ona rekla za Kurir, sedmorica prijatelja planirali su doček Nove godine šest mjeseci unaprijed, a lično je poznavala tri momka koji su krenuli za Beograd sa Matejem. U pitanju su njegovi stari prijatelji iz osnovne škole, a kako je rekla, nije znala da će im se još trojica priključiti.
 
Dalje objašnjava da nikakve svađe nije bilo između njih i da to nije okidač za bilo šta, te da su i dalje u vezi. 
 
Novinar je naglasio da Matejeva djevojka Sanja nije izgubila nadu da će ga pronaći..
 
- Pitao sam je kako se osjeća. U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja sa bilo kakvom nedozvoljenom supstancom. Kaže da to nije on. Njegova majka takođe nije izgubila nadu. To mi je prenela Sanja.
 
Završena pretraga Save

Juče je, kao i prethodnih dana, pretraživano rečno dno od strane ronioca sa sonarima, a na licu mjesta je bio Mladen Mijatović koji je istakao da je završena pretraga savskog riječnog dna.
 
Kako je on objasnio potraga je okončana i ništa nije pronađeno u koritu reke, što bi ukazalo da se tu nalazi tijelo nestalog Splićanina.
 
Mijatović je istakao da su svi resursi MUP-a i dalje angažovani kako bi se rešila misterija njegovog nestanka.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )