Foto: Screenshot/Instagram

Sara Rouz Henberi (40) očito želi da bude isključena iz ljubavnog trougla u koji je upletena s princem Vilijamom i Kejt Midlton.


S obzirom na to da ne prestaju špekulacije o njenoj aferi s Vilijamom, a ovih dana je i Kejt viđena u prodavnici sa suprugom, Sara Rouz se oglasila o svemu.
 
"Priče su u potpunosti neistinite", rekla je preko svojih advokata još u subotu, 16. marta. Negirala je kako je princeza od Velsa nestala iz javnosti zbog toga što je saznala da su Sara Rouz i princ imali vrlo blizak odnos.
 
A kako se uopšte u cijelu priču uplela Sara Rouz? Pa, voditelj Stiven Kolbert je u svojoj emisiji 'The Late Show With Stephen Colbert' rekao:
 
"Bojim se da imam ozbiljnih vijesti za britansku kraljevsku porodicu. Internet detektivi nagađaju da Kejtina odsutnost ima veze s njenim suprugom, budućim kraljem Velike Britanije, Vilijamom, koji ima aferu. Mislim da svi znamo ko je druga navodna žena, recite zajedno sa mnom, markiza od Čolmondelija (titula Sare Rouz Henberi). Bile su priče kako je afera između Vilijama i nje počela 2019. Ako je suditi prema tabloidima, tada ga je Kejt suočila s tim, na šta se on nasmijao i rekao da između njih nema ničeg. Aha, uvijek dobar odgovor za ponuditi supruzi kad je varaš", rekao je Kolbert.
 
Kensingtonova palata ništa nije komentarisala o navodnoj aferi.
 
Henberi je povezana s kraljevskom porodicom godinama, bila je na Vilijamovom i Kejtinom venčanju 2011, kao i sahrani princa Filipa 2021. Bivša je manekenka, a udala se za Dejvida Čolmondelija 2009.
 
"Kejt smatra da su te glasine štetne, smeta je pomisao na to što će sve jednog dana njena djeca čitati o njima na internetu", govorio je izvor blizak kraljevskoj porodici 2019, pritom misleći na prinčeve Džordža (10) i Luisa (5) i princezu Šarlot (8), prenosi Story.hr.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )