Foto: srpskainfo.com

Kao bomba je odjeknula vijest da je sarajevski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, priveden. Koreli je nakon saslušanja pušten na slobodu, a sada je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelio svoju stranu priče.

Ističe da je svjestan svojih mana i da u prethodnom periodu nije davao najbolji primer ljudima oko sebe, ali kako kaže, sve se promijenilo, prenosi Blic.

– Istina je da sam prije par godina napravio najveću grešku u mom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi sa kojima sam okružen sam upoznao prave vrijednosti – napisao je Buba na Instagramu, pa nastavio:

– Ako sam u proteklom periodu ikog uvrijedio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvijek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god se trudim, svjestan sam da nisam uvijek najbolji primjer i svjestan sam svojih mana i grešaka – dodao je reper.

– Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vrijeđa neistina, te ovom prilikom želim jasno da demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama i organizacijama. Ovakve stvari duboko uznemiravaju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. Moje jedino zanimanje i moja najveća ljubav je muzika i tako će i ostati. Hvala svima na razumevanju, podršci i ljubavi – zaključio je.

Podsjetimo, Koreli je nakon saslušanja pušten na slobodu oko 14.30, potvrđeno je juče, 16. februara, iz Tužilaštva KS. Kako je rečeno, nije bilo zakonskog osnova za njihovo dalje zadržavanje, ali će se istraga o ovom predmetu sprovesti u redovnoj proceduri.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )