Foto: srpskainfo.com

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je detalje svoje emisije, kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa.

Prokomentarisao je i nedavni skandal koji se dogodio, kada je pjevačica Tanja Savić iznenada napustila studio.

– Nikad nisam pridavao pažnju tome šta će neko reći. Sa druge strane, kao autor i voditelj najgledanije tok-šou emisije koja traje uspješno već četrnaest sezona, očigledno je da radim dobar posao. Rejting i šer emisije Amidži šou dovoljan su pokazatelj, pa mi je samim tim zaista glupo da se pravdam nekoj manjini koja će uvijek naći zamjerku, pa sve i da dovedem Bijonse – kaže Ognjen kome ne pada na pamet da se bilo kome pravda i iznosi razloge zašto zove starlete, jutjubere i slične u svoju emisiju.

Otkrio je da se nije čuo sa Tanjom Savić nakon skandala.

– Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sjedili u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mjestu. Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam prije svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvijek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomjerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smiješne – rekao je on.

– Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su prije svega interesantni medijima, publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvijek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim. Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati – rekao je Ognjen za Star, piše Blic.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )