Foto: PIPPA FOWLES/EPA

Portparol britanskog premijera Borisa Džonsona izjavio je danas da je premijer napustio jedinicu intenzivne njege i da se ubrzano oporavlja.

– Premijer je vedrog duha i nastaviće oporavak pod nadzorom svog ljekarskog tima – rekao je Džonsonov pedstavnik za medije i dodao da je premijer izrazio zahvalnost i medicinskom osoblju koji su ga liječili u bolnici na intenzivnoj njezi.


Boris Džonson je, naime, mahnuo bolničkog osoblju, kako prenosi Dejli mejl, kako se njegovo stanje stabilizovalo, ali njegov otac Stenli rekao je da se on neće skoro vratiti na svoj posao.

Britanski premijer je u bolnici od ponedjeljka zbog infekcije korona virusom, nakon što mu se kasno uveče u nedjelju pogoršalo stanje. On je prebačen na odjeljenje intenzivne njege, a čim mu se poboljšalo stanje pozvao je svoju trudnu djevojku Keri Simonds.


Iz Dauning strita su danas otkrili da je Džonsonu toliko bolje da je mahnuo osoblju bolnice Sent Tomas, kako bi pokazao svoju zahvalnost.


Međutim, zvaničnici su istakli da je Džonson “tek započeo svoj oporavak” i potvrdili riječi njegovog oca da se premijer neće tako brzo vratiti na posao.

Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )