Foto: unsplash.com

Auto-moto savez Republike Srpske upozorio je jutros vozače na poledicu, klizav kolovoz i učestale odrone.

Na širem području Goražda bilo je ledene kiše, a poledice ima i na dionici Bosanski Petrovac-Lanište-Ključ.
 
Magla smanjuje vidljivost na 50 do 80 metara na širem području Tomislavgrada, kao i na dionici Kupres-Šuica, te na na putevima Ripač-Vrtoče i Kladanj-Bukinje.
 
Zbog minerskih radova danas će dolaziti do privremene obustave saobraćaja između 12.00 i 16.00 časova na dionici magistralnog puta Podromanija-Mokro-Sumbulovac-Rogoušići-Donja LJubogošta, na lokalitetu kamenoloma "Rogoušići".
 
Na magistralnom putu Rača-Bijeljina u rejonu Balatuna, zbog radova, saobraćaj se odvija usporeno, jednom trakom. Na istom putnom pravcu, zbog oštećenja kolovoza i povećane frekvencije teretnih vozila, neophodna je oprezna vožnja. U toku su radovi na putnom pravcu Gradiška-Nova Topola-Klašnice.
 
Saobraćaj je zbog odrona potpuno obustavljen na regionalnom putu dionica Vodice-Gornji Podgradci.
 
Zbog radova i miniranja na kamenolomu "Grapska-Kostajnica" u Kostajnici kod Doboja dolazi do povremene obustave saobraćaja na dionici regionalnog puta Doboj-Modriča.
 
Izmjene u saobraćaju zbog klizišta su na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, kao i regionalnom putu Stari Ugljevik-Glavičice.
 
U Federaciji BiH /FBiH/ zbog sanacije pružnog prelaza na magistralnom putu Živinice-Šićki Brod u mjestu LJubače, saobraćaj se odvija obilaznicom u neposrednoj blizini.
 
Za danas su najavljeni radovi na održavanju tunelske opreme u tunelu Žaba na magistralnom putu Hutovo-Neum, zbog čega će vozila na ovom lokalitetu saobraćaj odvijati usporeno, jednom trakom.
 
U toku su i radovi na magistralnim putevima Grude-Vitina, Čevljanovići-Nišići i Ključ-Sanski Most, a na mjestima izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmjenično, jednom trakom.
 
Na magistralnom putu Livno-Šuica česti su izlasci konja na kolovoz, pa se vozačima savjetuje poseban oprez.
 
Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )