Foto: Nezavisne

​Otac pjevačice Britni Spirs, sada od nje traži dva miliona dolara, jer kako navode strani mediji, neophodno mu je za pokrivanje troškova advokata i bivših poslovnih saradnika.

Advokati Britni Spirs tvrde da njen otac, Džejmi Spirs, pokušava da od pjevačice dobije dva miliona dolara, prije nego što odstupi sa mjesta njenog staratelja.
 
Britni je to potvrdila u novim pravnim dokumentima.
 
Strani mediji pišu da je Spirsova istakla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče s mjesta njenog staratelja, i da od nje želi samo novac.
 
Džejmiju navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne saradnike. Međutim, advokat Metju Rosengart ne želi da popusti Džejmijevim zahtjevima.
 
"Otac Britni Spirs neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja uslove za uklanjanje sa mjesta staratelja. Već je trebao da se povuče. Bilo bi pristojno i ispravno", rekao je Rosengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se Džejmi ne povuče sa mjesta staratelja do kraja septembra, kada je zakazano suđenje u Los Anđelesu.
 
Podsjetimo, Džejmi Spirs je nedavno pristao da odstupi sa funkcije dugogodišnjeg staratelja Britni Spirs. Potom je izjavio kako je pjevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" i da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne ocrnjivala, kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema s mentalnim zdravljem.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )