Foto: srpska info

Razbojnici koji su tokom praznika pljačkali na području PU Doboj bili su veoma nasilni, pa su tom prilikom radnici kladionice izbili zube, a bračni par u Doboju su brutalno pretukli, saznaje Srpskainfo.

Naš izvor iz istrage otkriva detalje kako su tekla ova dva brutalna razbojništva.
 
– Trojica maskiranih razbojnika, 6. januara došli su do porodične kuće Z. R. i M. R. u Doboju. Oni su domaćina zatekli u dvorištu kuće i jedan od njih je odmah nasrnuo na Z. R. i krenuo da ga tuče, te mu je tom prilikom nanio teške povrede. On ga je više puta udario po glavi i cijelom tijelu – rekao je izvor Srpskainfo.Prema njegovim riječima, dvojica razbojnika su ušla u kuću i napali njegovu suprugu, kojoj su takođe nanijeli povrede, te joj vezali ruke i noge. Prilikom prematačina po kući, oni su našli i ukrali oko 2.000 maraka.
 
– Riječ je o starijem bračnom paru, koji tu žive sami. Razbojnici su očito to znali i zbog toga su se odlučili da napadnu njih i ukradu im svu ušteđevinu – pojašnjava sagovornik Srpskainfo.
 
Drugo razbojništvo se desilo 9. januara kada su dvojica razbojnika upala u kladionicu u Doboju i odmah napali radnicu Z. R. koja je bila sama u kladionici.
 
– Jedan od razbojnika ju je odmah krenuo tući i oborio ju je na pod. On ju je šakom udario u lice i izbio joj dva zuba. Drugi razbojnik je u to vrijeme izvadio sav novac iz kase, te su pobjegli – kaže pomenuti izvor.
 
Portparol PU Doboj Dragana Kerkez je pojasnila da je policija u oba slučaja obavila uviđaj i da poduzimaju sve kako bi što prije pronašli razbojnike.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )