Foto: pixabay

Imate li ponekad snažan osjećaj da bi se nešto moglo dogoditi ili da neko nije osoba kakvom se predstavlja?

Ako je odgovor na ovakva i slična pitanja da, onda vjerojatno imat snažnu intuiciju.

Rak

Osobe rođene u ovom znaku vole se osjećati ugodno i biti okruženi stvarima koje su im poznate. Zato kada dođe i do najmanje promjene u ponašanju rakovi to primijete.

Oni će osjetiti da ih drugačije držite za ruku, da govorite “ćao” na drugačiji način. Bez obzira na to koliko je mala ili velika neka promjena, intuitivni rak brzo će je vidjeti, čak ako o njoj niste rekli niti riječi.

Ribe

Promjena nečije energije ribama neće promaknuti. One su u stanju reći vam da nešto nije u redu i prije nego ste vi sami to shvatili. Nemojte se čuditi ni ako vam riba kaže da je sanjala nešto i prije nego se to dogodilo.

Škorpija

Iako su kada je u pitanju njihov vlastiti život tajnoviti, škorpije su majstori kada treba nanjušiti najdublje i najmračnije tajne svih ostalih. Intuicija im je toliko snažna da problem mogu nanjušiti i prije nego se on uopće približi površini. Zato nemojte lagati škorpionima jer oni su prirodno znatiželjni i lako će shvatiti ako krijete neke informacije, a ako se to dogodi za njih ćete postati nepoželjna osoba, piše Zadovoljna.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )