Foto: srpska info

Poznata glumica Nela Mihailović prije više od dve decenije zaklela se na večnu ljubav kompozitoru Vladimiru Petričeviću, inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević.

Nela i Vladimir su ponosni roditelji dvije djevojčice Marte i Petre.
 
Da je u rodbinskim vezama sve najbolje i da se zaova i snajka odlično slažu i na poslovnom planu, govori i to da već godinama rade predstavu “Plastika”, prenosi Blic.
 
– Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lijepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju – rekla je jednom prilikom Nela, a Suzana Petričević dodala:
 
– I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.
– Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bijedi i primitivizmu devedesetih djelovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vrijedni i uporni, vjerovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovdje gdje jesmo – rekao je svojevremeno Vladimir.
 
Glumica ne krije da je u njenoj bračnoj zajednici sa Vladimirom bilo uspona i padova.
 
– Imali smo ozbiljnu krizu, svako ko kaže da nije imao krize u braku laže. To spada u domen privatnosti, pa ne volim da pričam o tome – istakla je Nela Mihailović za “Gloriju” prije par godina, pa dodala:
 
– Ja sam po prirodi tolerantnija, pa samim tim i popustljivija. To su najčešće gluposti neke oko kojih se posvađamo.
Pratite Cafe.ba putem društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )